Wsc - Langdorp vzw

4006

Busuitstap
Busreis Genk

Zondag 12 januari 2014

Busreis Genk

clubwandeling-bij-de-heikneutersDe Heikneuters worden 45 jaar. Zij hebben deze tocht uitgekozen als hun jubileumtocht. Wij vieren met hen mee door een bezoek te brengen aan hun organisatie. Keuze uit 6-8-12 -20 km.

De wandeling vertrekt op het centrum Bethanië. Het centrum Bethanië werd in 1965 door de zusters Dominicanessen van Bethanië gesticht als een kinderdorp (gezinsvervangende functie) in een groene omgeving met veel ruimte in en om de paviljoenen. Momenteel zijn er 6 paviljoenen met een capaciteit van 11 kinderen per paviljoen. Het terrein is 15 ha groot en er is een kinderboerderij, een sportzaal en een aula.
De wandeling gaat over mooie bospaden richting ziekenhuis Genk, een van de grootste ziekenhuizen van België. Verder gaat de wandeling richting Kattevenne waar een van de poorten van het Nationaal Park Hoge Kempen zich bevindt. Een uitgelezen kans om kennis te maken met een gedeelte van dit park.

Lees meer...

:
Vertrek: Parking Demervallei om 8.00 uur. Terug omstreeks 16.30 uur. Inschrijven doe je door 7 Euro te storten op onze rekening BE10 1460 5347 2704 met vermelding Genk. Het bedrag moet ten laatste 6 januari op onze rekening staan.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn