Wsc - Langdorp vzw

4006

Busuitstap
Busreis De Panne

Struinen door de duinen en pootje baden in de Noordzee.
duinen-de panneNa enkele jaren bezoeken aan de Noordzee in Nederland en de oostkust gaat onze aandacht dit jaar weer naar de westkust.
De westkust, vooral het gedeelte tussen Nieuwpoort en De Panne, heeft de wandelaar nog heel wat te bieden. De duinen strekken zich tot enkele kilometers in het buitenland uit en vormen een palet van zandstroken, bosjes en duinvalleien.
Er is ook een flinke inspanning gedaan om de gebieden meer toegankelijk te maken en vooral de wandelpaden zijn veel beter aangeduid door een knooppuntennetwerk. Daarnaast bestaan ook nog de plaatselijke wandelingen met paaltjes met gekleurde koppen die soms wat variatie mogelijk maken. Ook de paardenpaden ( en ezels mogen daar ook komen ) lopen door sommige duinen waar niets voor de wandelaar voorzien is. Ook met de Gr kan je allerlei combinaties maken.
Lees het volledige artikel...

Locatie : Vertrek: Parking Demervallei om 7.30 uur.
Terug omstreeks 20.00 uur. Inschrijven doe je door 7 Euro te storten op onze rekening BE10 1460 5347 2704 met vermelding De Panne. Het bedrag moet ten laatste op 7 september op onze rekening staan.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn