Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 26 april 2019
Vrijdagwandelingen
Wit Toreke - Baal - Wit Toreke
zondag, 28 april 2019
Busuitstap
Busreis Puurs Vlaanderen Wandelt
maandag, 29 april 2019
Algemene Vergadering
Jaarlijkse Algemene Vergadering 2019
Filter
 • Wandelvakantie in Alken 2018

  Hemelvaart weekend 2018.

  Wandelvakantie in Alken Boppard

  Momenteel zijn we met 44 deelnemers. Er zijn dus nog enkele plaatsen vrij. Late beslissers  kunnen nog snel inschrijven. Een juist programma hebben we nog niet. De verkenningen gebeuren  pas aanvang april.

  Een wandeling aan -en op de langste hangbrug doen we zeker. Een bezoek aan het nabijgelegen Boppard (zie foto) aan de Rijn behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn er nog veel wandelmogelijkheden in de buurt van Alken.

  Inschrijven door 100 Euro te storten op onze  reisrekening BE 38 9731 8049 1772  

   

   

  Hemelvaart weekend 2018. Wandelvakantie in Alken

  ...
 • Stertocht Antwerpen Wandelt 25-02-2018

  Zondag 25 februari 2018

  Stertocht Antwerpen Wandelt te ZoerselAbdij Onze Lieve Vrouw van Nazareth

  Deze tocht is de eerste van het wandelcriterium WalkOn 2018.
  Een criterium waarin ook onze Mars Der Zuiderkempen kadert. U mag er op onze kosten gaan wandelen en krijgt er nog een basisconsumptie bovenop.

  Wat er te beleven valt? We laten de parcoursbouwers Eduard en Swa aan het woord:
  Start: Beuk en Noot – Sporthal, Achterstraat, Sint-Antonius-Zoersel
  Vertrek:08.00 – 15.00u
  Afstanden:6 – 12 – TM – 20 – 25 – 30 – 40km.

 • Busreis Remouchamps 04-02-2018

  Zondag 4 februari 2018

  Busreis RemouchampsRemouchamps

  Het is een tijdje geleden, we keren dus nog eens naar de Ardennen. En ja, eigenlijk hopen we op een mooi sneeuwtapijt.

  Sougné-Remouchamps is een plaats in de Belgische provincie Luik en een deelgemeente van Aywaille. Het plaatsje is vooral bekend door de grotten van Remouchamps en de heuvel La Redoute. Remouchamps ligt aan de Amblève en de Ninglinspo. Zoals de naam reeds doet vermoeden, bestaat Sougné-Remouchamps uit de dorpen Sougné en Remouchamps. Verder behoort onder meer het dorpje Nonceveux nog tot de deelgemeente.

 • Busreis Veldegem 21-01-2018

  Zondag 21 januari 2018

  Busreis VeldegemBosdreef

  Nog eenmaal naar West - Vlaanderen en dan laten we deze provincie even rusten. De mensen van wandelclub "vier op een rij" kwamen met een zeer grote delegatie naar onze Vlaamse Wandeldag. Het is de bedoeling om met een grote groep pinguïns het platte Vlaamse land te gaan bewandelen zodat onze delegatie opvalt tussen de 2500 verwachtte deelnemers.We kozen voor hun 30ste Wintertocht die deel uitmaakt van het Brugse Ommeland Wandeltrofee.

  De organisatoren lieten ons het onderstaande weten.

 • Leuven – Aarschot 07-01-2018

  Zondag 7 januari 2018

  Leuven – AarschotPaard Holsbeek

  Traditioneel de zondag na nieuwjaar onze wandeling in lijn.
  We vertrekken met de trein van 7.36 uur naar Leuven.
  Reizen doen we met een Key card. Kostprijs is dan 2,2 Euro per persoon. Breng gepast geld mee a.u.b.

  Door het heuvelend Hageland keren we terug naar Aarschot.
  Een volledig aangepast parcours. De rustposten die we de afgelopen jaren gebruikten zijn niet meer beschikbaar in 2018.
  In Leuven gaan we van het station naar het Provinciaal Domein, volgen even de vijvers en richten ons dan naar Kessel-Lo, gedeelte Beneden - Kessel. De trappen zijn dit jaar beperkt tot een tiental. Een smal bospaadje brengt ons boven tot op de Kesselberg.

 • Ledenfeest 2018

  &&&&    Gelukkig 2018    &&&&

  Het bestuur van Wandel Sportclub Langdorp vzw wenst al zijn leden een voorspoedig 2018. 
  Om het nieuwe jaar feestelijk te vieren nodigt het bestuur de leden uit op hun :

  Ledenfeest  van zaterdag 27 januari 2018
  in Gasthof Ter Venne

   Receptie vanaf 18.00 uur                                       Aan tafel 18.30 uur

  Menu:

 • Gaby Beyens

  We vernemen het overlijden van

  Gaby Beyens

  echtgenote van Willy De Kock

  geboren te Zichem op 9 juli 1949 en
  overleden te Keiberg op 18 december 2017

  De rouwkaart kan je hier downloaden.

   

 • Vrijdagwandelingen januari-juli 2018

  Vrijdagwandelingen januari-juli 2018

   

  Datum               Omloop Vertrek 13.30 uur

  05/01/18

  Rillaar-Bergvijver-Rillaar

  Parochiezaal Kortakker

  19/01/18

  Gijmel-Varenwinkel-Gijmel

  Gijmel Kerk

  Wandelkalender januari-februari 2018

   Wandelkalender januari-februari 2018

  wandelclub logo 002loge vlaanderenwandelsport kleur 800

  Zoals u weet zijn onze leden vrij te wandelen daar waar zij dat wensen.  Met onderstaande kalender willen wij hen helpen bij hun keuze.  Op wandelingen aangeduid met STERTOCHT kan u gratis inschrijven door de gepaste STERKAART op de achterflap van deze info uit te knippen, in te vullen en te overhandigen aan de inschrijving: u ontvangt er gratis een inschrijvingskaart voor alle clubleden die door u op de kaart vermeld werden.  Wij zorgen voor de betaling van alle inschrijvingen na het afsluitingsuur van die wandeling.  BUSREIZEN worden verder op deze site besproken. 

  Maandag1 januari

  WSC Langdorp vzw

  Zottekestocht

  Vertrek Kerk Gijmel 9.00 uur

  Eigen organisatie

  Zie verder in de info

  Mijmeringen van de voorzitter dec 2017

  Mijmeringen van de voorzitter

  Als u deze info in de bus krijgt loopt 2017 op zijn laatste dagen. Het jaar waarin we 40 jaar werden en de Vlaamse wandeldag organiseerden. Het jaar ook waarin bij bijna al onze organisaties de weergoden niet mee zaten. De topper was onze Sinterklaastocht met slechts 925 deelnemers. Dat zijn er 1400 minder dan in 2016. Al bij al moeten we bewondering hebben voor die 925 wandelaars die de extreme weersomstandigheden trotseerden.

  Bewondering ook en dankbaar aan de vele medewerkers die het afgelopen jaar hebben meegewerkt om onze organisatie vlot te laten verlopen. Een medewerker en bestuurslid in het bijzonder moeten we zeker danken. Dat is Lucien die vele jaren parcoursbouwer was en er voor zorgde dat onze club in gans Vlaanderen naam en faam kreeg voor zijn mooie wandelparcoursen. Hij bezorgde ons de parcoursen van de afgelopen jaren zodat we op de ingeslagen weg kunnen verder gaan. Het parcours voor de konijntjesbergtocht is klaar en gebaseerd op een tocht uit het verleden. Lucien, namens alle pinguïns een dikke dank u wel en geniet van wat er nog komen gaat.

  Wat er voor ons komt kan u vinden in het jaarprogramma 2018. Weer een tiental busreizen naar Vlaamse en Waalse clubs. We hebben getracht deze uitstappen zoveel mogelijk te spreiden en vooral aandacht gehad voor de tegenbezoeken die we door de organisatie van de Vlaamse wandeldag moreel verplicht zijn. Vandaar ook dat er reeds een groot aantal stertochten gekend zijn. Neem daarbij onze eigen organisaties en we hebben een goed gevuld jaarprogramma waarbij we zeker op de hulp van onze medewerkers mogen beroep doen. Mijn oproep blijft van kracht: nieuwe bestuursleden zijn dan ook meer dan welkom.

  Traditioneel zijn er in januari de Zottekestocht, Leuven – Aarschot en het ledenfeest. De uitnodiging voor dit feest kan u hiervoor vinden.
  We kozen dit jaar voor een speciale formule. Een Vlaamse avond. Een concept in buffetvorm dat de mensen van Gasthof Ter Venne ontwikkelden. Iets duurder dan we gewend zijn maar we zijn ervan overtuigd dat iedereen met een tevreden gevoel zal naar huis keren. Niet alleen door het overvloedige en lekkere eten en drinken maar ook door de leden van 3 ofus die ons muzikaal zullen verwennen. Toch nog een aandachtspunt. Het beginuur is 18.00 uur. Een 15-tal minuutjes vroeger kan nog. Nog vroeger is onbeleefd en toont geen respect naar de medewerkers toe van Gasthof Ter Venne. Hierbij een oproep, respecteer het afgesproken uur. Er zijn voor iedereen voldoende zitplaatsen en ook de buffetten worden tijdig aangevuld.

  Voor een aantal van u is dit de laatste pinguïn die u ontvangt. Al dan niet gewild uw lidgeld niet vernieuwen heeft als gevolg dat u niet meer tot Wandel Sportclub Langdorp behoort. Binnen enkele weken zal uw lidkaart 2017 niet meer geldig zijn. Wil u toch nog lid blijven? dan kan u alsnog uw lidgeld vernieuwen tijdens de openingsuren van het secretariaat of via overschrijving....

  Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn