Blijf gezond - Wandel mee

Mijmeringen van de voorzitter

Fons zw w

Vooreerst mijn dank aan alle leden die hun medeleven hebben geuit met mijn ontbrekende teen. De wonde is goed genezen en ze hebben er een plasticine teen tussen gestoken zodat de tenen niet naar mekaar kunnen toegroeien. Nu nog wat conditie opbouwen en we kunnen weer terug wandelen.

We hebben weer een ruim aanbod in ons jaarprogramma gestoken. Een negental busreizen, een groot aantal stertochten en twee meerdaagse busreizen. We gaan volgend jaar niet naar de Moezel. De hotels waren volzet of te duur. Van 2 tot 5 mei gaan we dan maar eens naar de Ardennen, meer bepaald naar Houffalize. Vayamundo heeft daar een groot hotel in een prachtige wandelomgeving. Die gaan we eens verkennen. Half september gaan we naar de Duitse deelstaat Noordrijn- Westfalen. We gaan naar Willingen in de buurt van Winterberg. Diegenen die mee geweest zijn naar Winterberg, enkele jaren geleden, zullen zich de lift nog wel herinneren. Verder zijn er nog de eigen organisaties en wij hebben weer een heel blad vol.

Dit jaar hadden we nog onze Sinterklaastocht. We hadden geluk met het weer. De zaterdag had het de gehele dag geregend. De zondag scheen de zon en door de wind was er al veel opgedroogd. 1821 deelnemers werden verzorgd door een hele schare helpers. Aan alle medewerkers, duizend maal bedankt!! Een heleboel leden hebben er hun lidgeld vernieuwd. Een aantal moet het nog doen. Zorg dat het zo snel mogelijk gebeurt zodat je in 2024 voor geen verrassing komt te staan. Een aantal zal hun lidgeld niet vernieuwen. Voor hen: Hou jullie goed.

Ik nodig jullie graag uit op ons ledenfeest de laatste zaterdag van januari. Gasthof Ter Venne heeft weer een prachtige menu samengesteld. Zelfs met een “hete vissersbliksem”. Wat dat is ontdekken jullie wel op die zaterdagavond. Ook ons orkest 3ofus zal weer aanwezig zijn. Drinken mag je zoveel als je wil. Dit alles voor een zeer democratische prijs van 45 euro.

Eén januari richten we traditiegetrouw onze zottekestocht in. Onze Leuven- Aarschot hebben we een week verlaat. De Knoet richt de eerste zondag van januari ook een Leuven – Aarschot in. Om die organisatie te ontwijken zijn we een week opgeschoven en kan je met ons de wandeling gratis doen.

Geniet van de eindejaarsfeesten. Geniet van de winteravonden. Geniet nog van de winter in zijn geheel en ga op tijd een wandeling maken. Misschien dat we mekaar daar ergens zien.

Fons

 

Onze Club

Geschiedenis

De geschiedenis van onze Wandel Sportclub Langdorp. In het begin van de jaren 70 leerden enkele Langdorpenaren elkaar kennen aan de...

Lidgeld 2024

Lidgeld 2024 Op 1 oktober 2023 is een nieuw werkjaar begonnen, en dit betekent ook: vernieuwing van het lidmaatschap. De lidkaarten en ook de...

Bestuur

Samenstelling van het bestuur: Voorzitter: Fons Leys –Strooiselhoeve 21, 3130 Begijnendijk 016/ 69 86 51 – 0473 / 97 24 34 – fons.leys@telenet.be...

Volgende activiteiten

zondag, 23 juni 2024
Busreis
Busreis Hamme
vrijdag, 28 juni 2024
Clubwandelingen
Sint-Pieters-Rode
zondag, 14 juli 2024
Clubwandeling, Stertocht
Zomertocht – 50 km van het Hageland
zondag, 21 juli 2024
Stertocht
Stertocht: Keerbergen