Blijf gezond - Wandel mee

Mijmeringen van de voorzitter

Fons zw w

De zomervakantie komt er aan. Voor diegene die nog gaan werken komt de vakantie dichterbij. Aan allen die op vakantie gaan. Geniet van het strand, van de bergen of het platte land.

Bij de laatste herverkiezing had ik gezegd dat het mijn laatste periode was. Ondertussen zijn we drie jaar verder en zou ik nu mijn laatste jaar in gaan…. Maar ik heb er nog steeds veel zin in. Ik heb een goede bestuursploeg. De viering van het 50 jarig bestaan van de club komt in zicht. Daarom heb ik besloten om mij volgend jaar terug herverkiesbaar te stellen. Op voorwaarde dat mijn nierkanker zich gedeisd houdt.

Ondertussen zijn we dit jaar naar Houffalize geweest met 52 leden. Het was een prima wandelvakantie met een goed geluimde groep. De logies waren prima, het eten goed en de gratis drank bij het eten werd zeer gesmaakt. Nog nooit zolang aan tafel gezeten. We gaan zeker nog eens terug. Wandelingen genoeg in de buurt.

Onze volgende vakantie naar Willingen zit ook al goed vol. 41 leden hebben al ingeschreven. Drie leden weten nog niet of dat ze meekunnen. 13 eenpersoonskamers is een hele hoop. De hotels hebben natuurlijk liever dat hun kamers met twee belegen zijn. Midden augustus gaan we naar daar. Als er dan nog kamers vrij zijn in september gaan ze die wel vrijgeven denk ik.
Onze Netetocht was weer een succes. 700 deelnemers die genoten hebben van het mooie wandelparcours. Aan allen die er aan meegewerkt hebben, een dikke dank u wel!!

Onze zomertocht komt er aan. Dit jaar weer tussen Gelrode, Wezemaal en Nieuwrode net als vorig jaar maar dan in de omgekeerde richting. Voor onze leden is deze zomertocht een gratis wandeling en je krijgt er nog een drankje bij. We hebben een Payconiq QR code aangevraagd, zodat u ook bij ons cashless kan betalen. Vanaf onze zomertocht kan u altijd met Payconiq betalen.

Twee stertochten in deze periode. Eentje bij De Kadodders, zij vertrekken in Keerbergen. Eentje bij de Gruun Zipkes die vertrekken vanuit Herselt. Ik zou zeggen allen daarheen!

Een busreis naar Lommel. Een eigen organisatie met een ontbijt. We moeten het aantal deelnemers doorgeven daarom moet je wat vroeger inschrijven. Late inschrijvingen worden niet meer aanvaard. De kortste afstand is 13,5 km. We wandelen in drie groepen. De 13,5 km gaat met mij mee. We wandelen aan een rustig tempo en rusten drie keer. Iedereen moet dat aankunnen. We hebben voor 60 personen gereserveerd. Als we met meer zijn, rijden we met twee bussen. Inschrijven maar!

Achteraan het Pinguinke vindt u een handgeschreven brief van Astrid van Lierop. Voor zij die Astrid niet kennen, zij is diegene die het ontwerp van ons voorblad van ons Pinguinke heeft gemaakt. Ik denk dat ik in naam van iedereen mag spreken en haar een spoedig herstel mag toe wensen. Astrid als het lukt. Misschien tot op onze zomertocht.

Tot ergens onderweg.
Fons

Onze Club

Geschiedenis

De geschiedenis van onze Wandel Sportclub Langdorp. In het begin van de jaren 70 leerden enkele Langdorpenaren elkaar kennen aan de...

Lidgeld 2024

Lidgeld 2024 Op 1 oktober 2023 is een nieuw werkjaar begonnen, en dit betekent ook: vernieuwing van het lidmaatschap. De lidkaarten en ook de...

Bestuur

Samenstelling van het bestuur: Voorzitter: Fons Leys –Strooiselhoeve 21, 3130 Begijnendijk 016/ 69 86 51 – 0473 / 97 24 34 – fons.leys@telenet.be...

Volgende activiteiten

zondag, 14 juli 2024
Clubwandeling, Stertocht
Zomertocht – 50 km van het Hageland
zondag, 21 juli 2024
Stertocht
Stertocht: Keerbergen
zaterdag, 10 augustus 2024
Stertocht
Stertocht: Herselt