Blijf gezond - Wandel mee

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw w

Voortaan ga ik door het leven met negen tenen. Op 9 oktober werd teen nummer 4 verwijderd. De teen naast de kleine teen. Wat een blaar teweeg kan brengen. In begin van het jaar heb ik , met nieuwe wandelschoen, een blaar gelopen. Die genas maar niet. Dan met een zalf geprobeerd  en was ik op de goede weg. In de zomer op het strand is er zand in gekomen wat de wonde terug erger maakte. Alle dagen wondzorg gedaan en op 18 september het “vuur” gekregen . In plaats van naar Nunspeet te rijden werd het de spoedafdeling. Daar stelde men vast dat mijn bot van mijn teen aangetast was door het “vuur”. De conclusie was heel simpel: Dag teen!!

Naar Nunspeet ben ik niet kunnen meegaan. s’ Ochtends  naar Roger gebeld. Die met een klein hartje naar de bus is gereden om het daar te gaan vertellen. Roger en Ingrid en de andere verkenners Paul en Katelijne hebben het zeer goed gedaan. Ik heb niets anders dan lovende commentaren gehoord. Heel erg bedankt ! Jullie zijn alle vier geslaagd.

Ons helpersfeest was weer geslaagd. De meeste helpers waren aanwezig. Het eten was weer prima klaargemaakt. Aan alle helpers die er waren en ook de helpers die er niet waren. Bedankt, zonder jullie hulp zouden we geen tochten kunnen inrichten.

Het lidgeld slaagt op naar 20 euro. We zaten al een aantal jaren aan de lage kant met ons lidgeld. Nu zijn we voor vele jaren gerust. Vanaf nu kan u ook het lidgeld betalen met uw 40 puntenblad. De meesten onder u hebben al genoeg kledij, anderen moeten geen kledij hebben. (Trouwens toch even vermelden dat het dragen van clubkleding zeker niet verplicht is) Daarom hebben we deze beslissing genomen.

Ook de beslissing om de Walking in Belgium niet meer gratis weg te geven blijkt een goede beslissing te zijn. Slechts een 20-tal boeken zijn er besteld. De meesten onder u gebruiken de app. Die is inderdaad altijd up- to-date.

Onze volgende twee busreizen vallen nogal wat ongelukkig. Ze vallen samen met organisaties van burenclubs. Als we ergens anders willen gaan wandelen kunnen we daar altijd niet naar zien. Ik ben ervan overtuigd dat er toch nog genoeg volk gaat wandelen bij de burenclubs. Als de Gruun Zippekes of de Bollekes dit meelezen, we doen nog wel eens een gratis wandeling bij jullie.

Wij hebben nog twee tochten dit jaar. De Tienbundertocht met zijn wijnbar voor de lange afstanden. Ze voorspellen een droge bewolkte dag, bij tempetaturen van 15°C. Een prima weer om te komen wandelen. Dan de afsluiter van het jaar onze Sinterklaastocht. Jullie kunnen er komen wandelen, lidgeld vernieuwen en een lekkere pannenkoek komen eten in Langdorp. Jullie zijn meer dan welkom.

Als onze Sinterklaastocht voorbij is dan wordt het al snel Kerstmis en Nieuwjaar. Onze Zottekestocht blijven we zeker doen. Dan zitten we al in de winter met zijn lange avonden. Geniet van deze avonden.

Groeten, en tot ergens onderweg.

Fons

Onze Club

Geschiedenis

De geschiedenis van onze Wandel Sportclub Langdorp. In het begin van de jaren 70 leerden enkele Langdorpenaren elkaar kennen aan de...

Lidgeld 2024

Lidgeld 2024 Op 1 oktober 2023 is een nieuw werkjaar begonnen, en dit betekent ook: vernieuwing van het lidmaatschap. De lidkaarten en ook de...

Bestuur

Samenstelling van het bestuur: Voorzitter: Fons Leys –Strooiselhoeve 21, 3130 Begijnendijk 016/ 69 86 51 – 0473 / 97 24 34 – fons.leys@telenet.be...

Volgende activiteiten

zondag, 23 juni 2024
Busreis
Busreis Hamme
vrijdag, 28 juni 2024
Clubwandelingen
Sint-Pieters-Rode
zondag, 14 juli 2024
Clubwandeling, Stertocht
Zomertocht – 50 km van het Hageland
zondag, 21 juli 2024
Stertocht
Stertocht: Keerbergen